D810 firmware update

Een forumsectie uitsluitend in het Nederlands

Moderator: admin

D810 firmware update

Postby admin » Thu 29 Oct 2015 16:08

Van de website van Nikon Benelux-NL :arrow: http://downloadcenter.nikonimglib.com/nl/download/fw/156.html

D810 firmware update:
Wijzigingen van “C” Firmwareversie 1.02 naar 1.10

• De optie Besturing externe opname is toegevoegd aan het item HDMI in het SETUP-MENU. Als de camera via HDMI is verbonden met een recorder van een ander merk die Atomos Open Protocol (Atomos SHOGUN, NINJA2 of NINJA BLADE) ondersteunt, kan door het selecteren van Aan de camerabediening worden gebruikt om de opname te starten en te stoppen. Meer informatie is beschikbaar in een extra handleiding.
Opmerking: Kies een andere optie dan 576p (progressief) of 480p (progressief) voor HDMI > Uitvoerresolutie in het SETUP-MENU.
• De volgende problemen zijn verholpen: - Er werden onjuiste afstanden getoond in het weergave-informatiescherm van de camera voor foto’s gemaakt met een optionele flitser in de stand handmatige flitsstand (GN).
- De helderheid van het scherm voor livebeeldfotografie werd niet veranderd wanneer aan een instelschijf werd gedraaid om belichtingscorrectie aan te passen met Aan (automatisch herstellen) geselecteerd voor b Lichtmeting/belichting > b4 Eenv. belichtingscorrectie > Eenv. belichtingscorrectie in het MENU PERSOONLIJKE INST.

- Hoewel de voorbeeldknop ervoor zorgde dat het objectief werd stopgezet op maximaal diafragma bij toewijzing aan de rol Voorbeeld, verscheen de aanduiding voor maximaal diafragma niet in de monitor.
- In zeldzame gevallen werd de sluiter niet ontspannen wanneer de gebruiker foto’s probeerde te maken in filmlivebeeld.
- Ongeveer 4 seconden statisch was hoorbaar voor audio opgenomen met externe HDMI-recorders tijdens filmlivebeeld.
- De sluitertijd, het diafragma en de ISO-gevoeligheid weergegeven in de monitor tijdens filmlivebeeld waren verschillend ten opzichte van de waarden in het uiteindelijke filmbestand.
- Soms kon het volume niet worden aangepast als films met verborgen aanduidingen werden afgespeeld tijdens schermvullende weergave (Geen (alleen beeld)).
- Belichtingscorrectie kon de gewenste resultaten niet produceren als een negatieve waarde was geselecteerd wanneer NEF (RAW)-afbeeldingen werden verwerkt met behulp van de optie NEF (RAW)-verwerking in het RETOUCHEERMENU.
- In zeldzame gevallen werden beelden niet correct opgenomen met HDR (hoog dynamisch bereik) geselecteerd in het OPNAMEMENU.
- Als Aan werd geselecteerd voor Gelijkmatige belichting tijdens intervalfotografie, zou elk beeld na het eerste beeld overbelicht zijn.
- Bestandsnummers werden niet in de juiste volgorde toegewezen.
- In sommige talen zouden tekens of delen van tekens ontbreken in de weergave SETUP-MENU > Locatiegegevens > Positie.
- In sommige talen zouden tekens of delen van tekens ontbreken in de weergave SETUP-MENU > AF-fijnafstelling > Opgeslagen waarden tonen.

• Sommige helptekst is gewijzigd.
admin
site administrator
 
Posts: 288
Joined: Sun 10 May 2015 21:45

Return to NikonUser.info in het Nederlands

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron