Page 1 of 1

ViewNX-i & Capture NX-D (Nederlandstalige link)

PostPosted: Sat 5 Dec 2015 17:35
by Stany Buyle
De nieuwste versie van de Nikon software in een combinatie van ViewNX-i en het bewerkingsprogramma Capture NX-D

Image

Van de Nederlandstalige Nikon website:

Over ViewNX-i & Capture NX-D

Dit pakket installeert de gratis software ViewNX-i en Capture NX-D van Nikon en werkt het bij naar de nieuwste versie. Het is niet nodig voor elke toepassing afzonderlijke installatieprogramma’s te downloaden als u deze twee producten gezamenlijk wilt gebruiken. Merk op dat het installatieprogramma zowel ViewNX-i ver.1.1.0 als Capture NX-D ver.1.3.0 installeert; de twee toepassingen kunnen niet afzonderlijk worden geïnstalleerd. Klik op de onderstaande link “Gerelateerde software” voor meer informatie.


Opmerkingen

• Deze software wordt verspreid onder de bestandsnaam “S-VCNXSP-150900WF-ALLIN-ALL___.exe”. Download en start het bestand om de software te installeren.
• Log in op een account met beheerdersrechten bij het uitvoeren van de update.
• Sluit, voor aanvang van de installatie, ViewNX-i en alle andere toepassingen af, inclusief antivirussoftware.
• Het installeren van deze software de-installeert eerdere versies (ViewNX en ViewNX 2) en gerelateerde software. Om naar eerdere versies terug te keren na het uitproberen van de huidige software, de-installeer dit pakket en installeer de eerdere versies opnieuw.
• Lees de onderstaande informatie alvorens verder te gaan.


ViewNX-i

Gebruik ViewNX-i om foto’s gemaakt met uw Nikon digitale camera naar uw computer te kopiëren, waar u ze kunt bekijken en op verschillende manieren kunt gebruiken. Hoewel hoofdzakelijk ontworpen als beeldbrowser en eenvoudig bewerkingshulpmiddel, kan de software ook met andere software worden gebruikt om extra te kunnen genieten na het maken van de foto’s. De software ondersteunt ook kaartweergaven op basis van beeldlocatiegegevens en kan worden gebruikt voor social media en andere webdiensten. Deze bevat een ViewNX-Movie Editor voor eenvoudige filmverwerking en -bewerking. De nieuwste informatie over updates en systeemvereisten is hier beschikbaar, op de downloadpagina voor de nieuwste versie.

• Capture NX-D

Met Capture NX-D fotoverwerkingssoftware kunt u alle mogelijkheden van uw digitale camera van Nikon en objectief realiseren, waarbij beelden worden geproduceerd met de onovertrefbare kwaliteit zoals beoogd door onze ontwerpers. De software biedt functies specifiek ontworpen voor nabewerking van RAW-afbeeldingen en verschaft ze op een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken manier. In aanvulling op het verwerken van RAW-beelden kan de software ook worden gebruikt om JPEG- en TIFF-beelden gemaakt met digitale camera’s van Nikon te verbeteren door middel van aanpassingen aan helderheid, contrast, tooncurves en meer. De nieuwste informatie over updates en systeemvereisten is hier beschikbaar, op de downloadpagina voor de nieuwste versie.

lees meer...

Re: ViewNX-i & Capture NX-D (Nederlandstalige link)

PostPosted: Thu 7 Jan 2016 18:19
by Stany Buyle
De ViewNX-i & Capture NX-D gecombineerde software is na intensief uittesten de best werkende software die Nikon tot op heden heeft gemaakt. Verassend snel, geen crashen, mooie interface en nog steeds de mogelijkheid om de jpeg of TIFF rechtstreeks naar Nikon Capture NX2 te openen.