Nikon D7500 aangekondigd!

Een forumsectie uitsluitend in het Nederlands

Moderator: admin

Post Reply
admin
site administrator
Posts: 326
Joined: Sun 10 May 2015 21:45
Active Member?: Yes
Post pictures?: Yes

Nikon D7500 aangekondigd!

Post by admin »

Van de Nikon website:
12-04-2017
Maak de foto van uw leven met de gloednieuwe D7500

Amsterdam, 12 april 2017: Nikon kondigt vandaag de D7500 aan, een camera die is ontworpen om de creatieve mogelijkheden van fotografen uit te breiden terwijl ze hun passie voor fotografie nastreven. De krachtige en flexibele D7500 beschikt over uitgebreide verbindingsmogelijkheden en biedt dezelfde beeldkwaliteit als de D500, Nikon’s topmodel D-SLR in DX-formaat, met prestaties die de meest uitdagende situaties aankunnen.

Image

De D7500 biedt krachtige beeldverwerkingstechnologie in een compacte body en is ideaal voor fotografen die altijd op zoek zijn naar de best mogelijke beelden. Net als bij de D500 biedt de DX-formaat CMOS-sensor van 20,9 MP van de D7500 een ISO-bereik dat zich uitstrekt tot het equivalent van maar liefst ISO 1.640.000. Nikon’s EXPEED 5-processor biedt een snellere verwerking en produceert scherpere beelden. Dankzij het nog grotere aantal pixels (180.000) maakt de RGB-sensor nauwkeuriger metingen mogelijk. Videomakers kunnen 4K/UHD-films opnemen en Nikon’s ingebouwde elektronische vibratiereductie vermindert het effect van ongewenste camerabewegingen. Ergonomische verbeteringen zijn onder andere de nieuwe kantelmonitor die via het touchscreen kan worden bediend en een diepe grip voor een stabiele en zeer comfortabele greep. Dit is de eerste Nikon D-SLR met een ingebouwde flitser die radiogestuurde geavanceerde draadloze flitssturing ondersteunt.

Jordi Brinkman, productmanager, Nikon Europe, over deze camera: “De D7500 is de perfecte opstapcamera voor amateurfotografen die fan zijn van de D500, maar niet zoveel professionele functies nodig hebben. U krijgt dezelfde hoge beeldkwaliteit als die van de D500, maar in een kleinere body die veel handzamer is. Doordat u kunt fotograferen met 8 bps met volledige AF/AE-tracking, beschikt u over de snelheid en precisie om fantastische actieopnamen te maken. En via SnapBridge kunnen fotografen gedenkwaardige beelden delen waar ze ook zijn.”

Overzicht van belangrijke kenmerken

Beeldkwaliteit van de D500-topklasse: DX-formaat sensor van 20,9 MP. EXPEED 5. RGB-meetsensor met 180.000 pixels.
Fenomenale lichtgevoeligheid: blink uit bij weinig licht met ISO 100-51.200, uitbreidbaar tot ISO 1.640.000 (equivalent).
Uitmuntende onderwerpherkenning: RGB-meetsensor met 180.000 pixels en een geavanceerd systeem voor onderwerpherkenning. Voor exacte belichtingen en dynamische composities.
Op hoge lichten gerichte lichtmeting: geeft prioriteit aan de lichtste elementen in het beeld om u te helpen uitgebleekte hoge lichten te voorkomen.
Buitengewoon exacte AF: het 51-punts AF-systeem blijft accuraat tot een indrukwekkende -3 LW. Volg onderwerpen en blijf erop scherpgesteld, zelfs als de maan de enige lichtbron is.
4K/UHD-video-opnamen van bioscoopkwaliteit: maak 4K/UHD-filmopnamen van 30p of neem Full HD-video (1080p) op met een beeldsnelheid tot maximaal 50p/60p.
Time-lapse-film: genereer eenvoudig vloeiende, goed belichte 4K/UHD- en Full HD-time-lapse-films in de camera in volledig DX-formaat.
8 bps met volledige AF/AE-tracking: maak 50 NEF (RAW)- of 100 JPEG Fijn-beelden van groot formaat in één snelle serieopname.
Kantelscherm en aanraakbediening: slanke kantelmonitor van 8 cm (3,2 inch). Bedien de AF- en ontspanfuncties via de aanraakbediening wanneer u opnamen maakt met livebeeld.
Optische zoeker met pentaprisma: biedt een beelddekking van circa 100%.
Picture Control Automatisch: het ingebouwde Picture Control-systeem biedt acht Picture Controls, waaronder de nieuwe Picture Control Automatisch, die kleur, contrast en helderheid optimaliseert op basis van het onderwerp. Pas variabelen automatisch aan wanneer u meerdere foto's maakt.
Wendbaarheid van DX: de camerabody weegt slechts circa 640 gram en heeft een diepe grip en een weerbestendige afdichting. DX NIKKOR-objectieven zijn compact en de cropfactor van 1,5x van de sensor van de camera creëert een tele-effect wanneer u fotografeert met een FX-objectief.
Uitbreidbaar systeem: compatibele Nikon Speedlight-flitsers, maar ook Nikon’s ME-1 stereomicrofoon en ME-W1 draadloze microfoon.
Kits: de D7500 is verkrijgbaar in meerdere kits. Fotografeert u graag portretten of stadstaferelen? Kies dan een kit met de AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR. Reis licht bepakt met het compacte AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR-objectief. Leg inspirerende beelden van de wereld vast met het AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR-telezoomobjectief.

SnapBridge-compatibel
De Bluetooth®- and Wi-Fi®-functies van de camera zijn alleen beschikbaar wanneer SnapBridge wordt gebruikt. De SnapBridge-app van Nikon moet op een compatibel smartapparaat worden geïnstalleerd voordat SnapBridge met deze camera kan worden gebruikt.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken, eigendom van Bluetooth SIG, Inc., en het gebruik ervan door Nikon en diens gelieerde ondernemingen gebeurt onder licentie.
Wi-Fi® en het Wi-Fi Certified-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de Wi-Fi Alliance®.
Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.
ArtenCraft.be
Posts: 18
Joined: Thu 25 Sep 2014 15:46
Active Member?: Yes
Post pictures?: Yes

Re: Nikon D7500 aangekondigd!

Post by ArtenCraft.be »

Image
Post Reply